+31 (0)85-8771736 info@trademarclicensing.com

Trademarc Licensing


TradeMarc Licensing
is opgericht in 2010 door Marc van Selms, een allround licentie-professional in Europa. TradeMarc Licensing is tot stand gekomen na 15 jaar internationale ervaring in ‘the licensing industry’ (character merchandising & brands), loyalty en sales promotion.

TradeMarc is gespecialiseerd in character& brand licensing (brand -extension), een onafhankelijk agentschap en geeft advies namens verschillende licentiegevers en licentienemers wereldwijd.

Agentschap
Vertegenwoordiging van merken namens copyrighteigenaren voor merchandising, branding en promoties.

Trademarc Licensing biedt:
– Consultancy voor copyrighteigenaren van merken, film- en tv-productiebedrijven, uitgevers en fabrikanten food- en non food.
– Licentieplan en strategie voor merkeigenaren, producenten, promotionele organisaties en retailers.
– De service tot het ‘sourcen’ van merken namens (potentiële) licentienemers.
– Ontwikkelen van (kids-) loyalty salespromotie campagnes.

Brand/merk VERTEGENWOORDIGING
TradeMarc Licensing levert een strategisch en onderbouwd licentieprogramma voor eigenaren van hoogstaande merken voor zowel luxe, lifestyle, corporate en wereldwijd bekende mode en sport merken: ofwel brand extension.

Brand/merk ACQUISITIE
Ervaring en het netwerk van TradeMarc Licensing maakt het mogelijk organisaties te begeleiden in het kopen en verkopen van merken en het vinden van potentiële partners en distributeurs.
TradeMarc Licensing begrijpt de kracht en emotionele waarde van merken en wil samen met de merkeigenaren de richting bepalen om het merk verder uit te bouwen. Wij ontwikkelen en managen het licentieprogramma dat aansluit bij de verwachtingen van het merk, consument en de merkeigenaar.

Brand/merk CONSULTANCY
Door onze kennis van merken en consumentenbehoeften begrijpen wij de beleving van merken en tot welke marktgebieden en categorieën deze willen behoren.

Trademarc Licensing character licensing