+31 (0)85-8771736 info@trademarclicensing.com
kayori licensing

KAYORI BAD, BED, BEAUTY, WELLNESS & INTERIEUR

Grow your business and join Kayori

Sinds 2019 is Kayori actief. Inmiddels heeft Nederland 420 verkooppunten, België ongeveer 100 en in Duitsland 150. 

Het Kayori assortiment biedt ongeveer 2000 verschillende artikelen, van geurkaarsen tot dekbedovertrekken en van handdoeken tot kimonos. Kayori staat ook voor innovatie en verrassing en brengt daarom jaarlijks nog eens 600 nieuwe producten uit zodat de shops up2date blijven. Kayori investeert sinds 2021 veel in landelijke media. Hierbij kan gedacht worden aan massamedia zoals radio, tv en billboarding. Daarnaast is onze social media zeer actief.

Alle producten die het Kayori-label (gaan) dragen, worden geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieu-normen en onder veilige en humane omstandigheden. Kayori vertrouwt op richtlijnen zoals die zijn vastgesteld door het Fair Trade international programm, Global Organic Textile Standard (GOTS) en het Business Social Compliance Initiative (BSCI) om te garanderen alle Kayori branded producten aan deze doelen voldoen.

Kayori ’22 TV commercial

Kayori Brand Video

Kayori staat voor Happiness in everyday moments. Hèt meest eigentijdse en duurzaam verantwoorde merk voor bed, bad,  beauty, interieur & welness.

DUURZAAM LICENTIE PROGRAMMA

HOE WERKT HET

Kayori & uw product

Denk bij Kayori producten aan lifestyle design producten zoals bijvoorbeeld: servies, bestek, decoratief tafel- en keukengerei. Of aan personal wellness producten als thee, olijfolie, kruiden etc. En natuurlijk fashion items als shawls, fashion- en reis tassen en nachtkleding. Kayori staat voor een duurzame samenwerking en een bijpassend licentie product en distributie. Licentiepartners van Kayori delen de visie van Kayori. Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. De producten worden ontworpen met respect voor de planeet. Eigentijdse ontwerpen die passen bij een bewuste levensstijl.

Licentiegebieden

Er wordt gestart met de realisatie van een sterk Kayori licentieprogramma in Nederland, België en Duitsland. Gebieden waar een duidelijke groei zichtbaar is. In 2022 is de Kayori vestiging in Zweden gestart en biedt mogelijkheden voor nieuwe licentieproducten in de bestaande Kayori- en nieuwe distributiekanalen in Scandinavië.

Licentie producten

De merk elementen van Kayori lenen zich bij uitstek voor diverse lifestyle en home producten. Alle producten worden in samenspraak met het Kayori design team ontwikkeld en versterkt met de expertise van de licentienemer.

Het Kayori handschrift, kleurbeeld en sfeer zal hierbij worden vertaald naar de desbetreffende licentieproducten. Ook de verpakking en mogelijk POS materiaal worden door Kayori ontworpen in nauw overleg met de licentienemer.

Kayori Cares

Happiness in Everyday Moments – sinds de start van Kayori is deze zin de kern. Kayori denkt na over welke impact we hebben op het milieu, de planeet, mens en dier. Elke product keuze is hierdoor weloverwogen en draagt bij aan een goed product waar je zorgeloos van kunt genieten! Zo ook zal dit het geval zijn bij uitbreiding van licentieproducten. Daarnaast werkt Kayori nauw samen met verschillende keurmerken om er zeker van te zijn dat haar producten voldoen aan de gestelde eisen en bijbehorende waarden. Alleen zo kan het merk Kayori een breed én duurzaam aanbod lifestyle producten in stand houden!

World

Shop

Dealer

Store

Cosmetics

Kayori store locator

Nieuwsgierig?!
Maak een afspraak
T +31 (0)85-8771736
Marc van Selms