+31 (0)85-8771736 info@trademarclicensing.com

lief! lifestyle

Doelgroep licenties:

Primair kinderen en moeders

    
(c) lief!lifestyle
”Het

lief! lifestyle

Al meer dan 10 jaar runde Yvonne Woudstra samen met haar man de baby- en kinderkleding groothandel toen ze begin 2005 graag iets ’kleins’ en ’eigens’ wilde opzetten. In haar woonplaats, het oer-hollandse dorp Giessenburg, opende zij mei 2005 een babywinkeltje met de naam ’lief!’. Speciaal hiervoor ontwikkelde zij een kleine collectie babykleding met teksten als ‘lief!’ en ‘stoer’. Daarnaast verkocht zij bijpassende babyartikelen zoals knuffels, beddengoed en boekjes.

Vanaf de eerste dag was de winkel een groot succes en kwamen er mensen uit heel Nederland naar dit nieuwe winkeltje. Al snel kwamen er veel vragen uit de detailhandel. Om de waarde achter het merk lief! te behouden, werd er alleen een selecte groep gerenommeerde speciaalzaken benaderd. Allemaal kochten zij met liefde de eerste collectie in. Om het lief! gevoel optimaal neer te zetten, zijn er vanaf 2006 diverse distributiepunten geopend in Nederland, en inmiddels ook in Duitsland.

lief! is gaan samenwerken met licentienemers voor het produceren van verschillende lief! producten. Dit werd een groot succes en al snel meldden andere licentiepartners zich ook. In een korte tijd groeide de collectie enorm, momenteel zijn er naast baby- en kinderkleding zo’n 40 andere lief! productgroepen zoals meubels, behang, diverse food producten, servies en fietsen.

Via de licentiepartners worden de lief! producten verspreid onder een groot aantal grote en kleine retailers in Nederland en Duitsland.